İZMİR / KARŞIYAKA - Karşıyaka Behçet Uz Anadolu Lisesi

Nis

OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE  YÖNELİK OLARAK PSİKOLOG UFUK KILIÇARSLAN  TARAFINDAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE M. AKİF ERSOY'UN  ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE YAPILAN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ ELANUR ÖNAL 3. OLMUŞTUR.

Mrt

15 mart 2024  tarihinde Katip Çelebi Üniversitesi yerleşkesinde  üniversite  öğretim elemanları tarafından  öğrencilerimize okul ile ilgili tanıtım yapıldı.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 14 ŞUBAT 2024  TARİHLİ  ATA ANI EVİ ZİYARETİ YAPILARAK KURUM PERSONELİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Mrt

iLGİLİ KURUM TARFINDAN OKULUMUZ 10 . SINIF ÖĞRENCİLERİNE FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

02/11/2023 TARİHLİ VELİ TOPLANTISI YAPILDI.

Kas

Bugün Türkiye Cumhuriyeti ‘nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ü ebediyete uğurlanışının 85’inci yıl dönümünde saygıyla andık.

Kas

DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PRF. DR. HANDAN ŞAHİN TARAFINDAN "AİLE İÇİ ŞİDDETİN ENGELLENMESİNDE AİLE İÇİ İLETİŞİMİN ÖNEMİ" KONULU SEMİNER VERİLDİ.